Betula Vita heter mitt företag och Anna Synnestvedt heter jag.

Jag har alltid haft ett stort intresse för, texturer, smaker, kreativitet och mat.

 

Med många år bakom mig i olika sorters kök och med en kockutbildning i ryggen

sökandes på olika vägar av smaker varma, kalla och råa kök hamnat här. 

 

 Naturen är också en viktig del i mitt liv, för att inte tala om naturens skafferi. 

 

Kreativitet genomsyrar det mesta jag tar mig för.

 

Min personliga matresa fick en skjuts under mina 7år som jag levde i USA.

Det var där jag fick lära  mig det vegetariska köket genom att få jobba i en  Vegetarisk restaurang som öppnades på 70-talet, av 3 kvinnor.

Bloodroot heter den och finns fortfarande.

http://www.bloodroot.com

 

En sån kärlek och respekt till maten!

.

Det var också i USA som jag för först gången jobbade i ett kök med Rawfood.

 

Min andra kontakt med Rawfood var för några år sedan när jag träffade Erica Palmqrantz Aziz http://rawfoodbyerica.se

 

Rawfood kom tillbaka in i mitt liv igen!

Jag lagar mycket "Rawfusion", en blanding mellan upphettad växtbaserad mat och oupphettad, dvs rawfood.

Lever efter holistiskt sätt att leva och vill dela, inspirera det genom min mat!

Så nu finns Betula Vita, så jag kan sprida matglädje, inspiration, kunskap och medvetenhet kring allt som har med mat att göra, till er som är nyfikna!

Jag är utbildad Kock, certifierad Kostrådgivare med kognitiv inriktning, mat/recept kreatör och Raw life educator.

Må gott!

Anna Synnestvedt